Kars Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kars’ta baharın müjdecisi kardelenler çiçek açtı

KARS’TA BAHARIN MÜJDECİSİ KARDELENLER ÇİÇEK AÇTI(KARS-İHA)

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kars’ta baharın müjdecisi kardelenler çiçek açtı
171 views
05 Nisan 2021 - 14:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kars’ta, baharın müjdecisi olarak bilinen kardelenler çiçek açmaya başladı. Güzelliğiyle etkileyen kardelenler görenlerin ilgisini çekti.

Kars’ta Nisan ayı ile birlikte açan kardelenler, görsel şölen sunarken, vatandaşlar ise baharın geldiğini belirttiler. Kars’ın Susuz ilçesine bağlı Yolboyu köyü bölgesinde bulunan dağlarda açan kardelenler, baharında müjdecisi oldu.

Beyaz kardelenlerin bölgede yoğunlukta bulunduğunu ifade eden köylüler, “Havalar ısındı, karlar eridi. Kardelen çiçekleri de kendini gösterdi. Burada yoğunlukta beyaz kardelen var, çok güzel görünüyorlar, birkaç gün sonra daha çok kardelen açmış olacak” dediler.

Öte yandan karların erimesiyle birlikte çıkan kardelenler, görsel şölen sundu. Çoğunluğu beyaz olan kardelenler görenleri ise büyüledi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.